dijous, 28 d’octubre del 2010

La Torre de Tokyo (東京タワー)

Posats a pujar a llocs alts emblemàtics de l'skyline d'una ciutat, a Tokyo hi ha la torre de...bé, Tokyo. Un dels edificis favorits per part dels enemics de Godzilla. Aquesta és senzillament una rèplica exacta de la Torre Eiffel, però uns quants metres més alta només amb l'objectiu de tocar els nassos als francesos quan es va construir (exactament, 8. i mig). I com ja se sap que aquests són molt humils amb els temes patris, segur que es deurien empipar una mica. A part de l'alçada, també es diferencia en què enlloc de ser color gos-com-fuig, és dels característics colors vermell i blanc que tenen les torres de comunicació a aquí.

Malauradament, des del punt de vista de pujar a un lloc alt, doncs no té gaire a veure amb la perla d'orient a Shanghai. La zona “estàndar” de vista està a uns 150 metres (per 263 de la perla) i els miradors per poder veure directament cap avall al buit són bastant menys espectaculars: un forat de vidre enreixat dins l'estructura i no un mirador exterior, que sembla que el vent se t'endurà volant. El preu tampoc és molt competitiu, ja que pel del tiquet més barat, fins la primera estació, pots comprar-ne quatre a la Xina que vagin amb tot inclòs.

Ara bé, que només hagis de fer 10 minuts d'una cua on enlloc d'anar clavant colzes al personal i cagant-te en tot mentre et van cridant a l'orella, et vagin fent reverències i donant les gràcies per tot. Això si que no té preu.

Però bé, en temes d'alts vols i del "a veure qui la fa més alta", ara serà qüestió és esperar al 2012 per pujar al Tokyo Sky Tree...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada