dimarts, 26 d’octubre del 2010

Namja Town (ナンジャタウン)

Gairebé tocant Nekobukuro, a la Sunshine City, es troba el mini parc d'atraccions de Namja Town, que ocupa un parell de plantes. No és que hi hagi una muntanya russa ni res espectacular, però és entretingut donar-hi una volta per la seva ambientació pintoresca. La planta baixa és com un poblat medieval japonès tret d'una pel.lícula de por de sèrie B, mentre que la planta superior vindria a ser com un poblet pseudo-italià tret d'un compte de fades (Pinotxo i tal). Només per entrar has de pagar entrada, però és divertit. I ja acabats d'arrodonir el dia, la mascota del parc és un gat.

Malauradament, algunes de les atraccions només tenen gràcia si entens què caram has de fer, ja que són interactives per part teva. Per exemple, hi ha una de caçar fantasmes on et donen una mena d'aparell amb un visor i uns indicadors i has d'anar per tota Namja Town buscant-los. Per tant, pots anar veient al personal amunt i avall amb els aparells. D'altres són més senzilles, com la que representa que hi ha un terratrèmol mentre muntes un pop o una granota (que és equivalent a “los toritos bravos” en les nostres fires ambulants). El cas és que només canvia el context cultural. Les altres ja són de muntar-te a una vagoneta, i sorpresa, a veure què ve.

Pel visitant causal que només vol donar una ullada el més important és l'especialitat de totes les paradetes de menjar, les gyoza (餃子, empanades japoneses) de tots tipus: amb sopa, amb formatge, amb salses especials, etc. Estan molt bones, sobretot acompanyades d'una melon soda (beguda verda radioactiva), com mana la tradició. I quan ja estàs ben tip, a la planta de dalt t'espera la zona temàtica anomenada “La Plaça del Gelat” ^_^

PD: I per acabar-ho d'adobar, hi havia LA màquina, per ja anar escalfant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada