dissabte, 23 d’octubre del 2010

Interludi a Shanghai (IV): The Great Firewall of China

Si he de ser sincer, he fet trampes amb les entrades al blog. En realitat les he penjades totes le mateix dia, però he fet que artificialment apareguin separades en les dates que els correspondria d'acord als esdeveniments succeïts.

Bé, el cas és que m'he hagut d'esperar fins sortir de Xina per publicar res. Des d'on estava, la connectivitat cap a fora del país era una verdadera merda i connectar-se al campus de la UOC un exercici de futilitat i una prova a la paciència. Perfecte això del Campus 5.0 ple de punyetes a la plana d'inici. Al blog directament no em podia connectar, estava bloquejat l'accés. Connexió refusada. No sé si això té a veure amb el gran tallafocs de la Xina, on totes les connexions a l'exterior estan controlades i en alguns casos restringides, però el cas és que res de res, toca resignar-se.

Per acabar-ho de matar, al congrés no hi havia wireless (ja s'ha de ser cutre)...És trist no poder passar l'estona navegant per Internet quan algú està exposant un verdader rotllo sobre no se quina anada de pilota aplicada a l'esquema d'ElGamal, llegida seguint un to monòton en anglès-xinès. Buff!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada